Forumrus.com
Eylül 10, 2010, 18:02:03 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Rusya'ya yaş sebze meyve ihracatı  (Okunma Sayısı 347 defa)
aksakal

Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Ocak 29, 2010, 22:26:37 »

Arkadaşlar, yaş sebze meyve ihracı konusunda pratiği veya bilgisi olan var mı acaba?
mhsoylu

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Ocak 29, 2010, 23:04:56 »

Kedi nickli biri vardı eskilerden...

aksakal

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Ocak 29, 2010, 23:07:48 »

Kedi sanırım uzun süredir girmiyor. Bana şimdilik yaş sebze meyvenin gümrük vergisi ile ilgili bilgi lazımdı.
MFSX

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Ocak 30, 2010, 10:40:00 »

gectigimiz yil kendi yetistirdigimiz  uzum,kiraz,seftali gibi meyveleri getirmek uzere bir girisimim olmustu ayrica lojistik sektorunde calisiyordum o donemde.Ancak,hatirlayacaginiz uzere gectigimiz yil ekonomik kriz ile birlikte yasanan gumruk krizi yuzunden getirdigim meyveleri gumrukte bekleterek curutmeyi goze alamadigimdan sonuca ulasamadim.Bu sayede İzmir'de yasayan bir arkadasla sikca gorusmustum.Kendisi daha once avrupaya ihrac etmis yanlis hatirlamiyorsam ve bir takim sertifikalara da sahip.Ciddi anlamda Tr'den Rusya'ya ihrac etmeyi dusunuyorsaniz kendisine ulasmanizi saglayabilirim.İsin gumruk boyutuna gelince.. kalite,sertifika,tonaj ,ihrac edilen ulke ve de buradaki sorumlu firma bilgileri olmadan ,surekli birseylerin degistigi Rusya gumruklerinden yaklasik fiyat alinmasi bile olasi degil.Ayrica Rusya'da uzun yillardir sebze-meyve ithalati konusunda uzman olan bir isadamimizin iletisim bilgilerini de verebilirim.Ancak,bahsettigim kisilerin "sadece soru sorma" anlaminda size yardimci olabileceklerini pek sanmiyorum.

!!     Only God will Judge Me        !!
!! меня только Бог будет судить  !!
aksakal

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : Ocak 30, 2010, 12:17:21 »

Çok teşekkür ederim sayın MFSX. Özelden yazdım.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!