Forumrus.com
Eylül 07, 2010, 16:19:09 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 ... 3 4 [5]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Vize Kalkacak mi?  (Okunma Sayısı 5083 defa)
mhsoylu

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #80 : Mayıs 22, 2010, 21:19:32 »

Hayır bakmazlar...

temruka

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #81 : Mayıs 22, 2010, 21:28:32 »

soruma cevap vererek yardımcı olduğunuz için teşekkür edrim sayın mhsoylu.size zahmet olmazsa bir soruma daha cevap isteyeceğim.forumda dolaşırken okudumda.sanki vizesiz seyahat dönmei hala başlamamış gibi bir söylem var.bu ne derece doğrudur.öyle bişey varsa vizemizi alalım.bu konulara vakıf olmadığım için içime bir şüphe düştü
mhsoylu

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #82 : Mayıs 22, 2010, 21:30:33 »

Vize muafiyeti henüz yürürlüğe girmedi...

Bu yüzden vizenizi alın...

temruka

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #83 : Mayıs 22, 2010, 21:35:20 »

yardımlarınız için çok teşekkür ederim...
TuVNeRa

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #84 : Mayıs 27, 2010, 20:05:10 »

Önümüzde ki ay 2 haftalığına Rusya' ya eşimin ailesini ziyarete gideceğim. Gidiş-dönüş biletimi aldım. Yarın hanım konsolosluğa vize için gidecek. Merak ettiğim voucher olmadan turistic vize alabilir miyim? (Vize formunda voucher numarası soruyorlar)
Turistic vize alamazsam davetiye ile vize almam gerekir ki ortada resmi bir davet yok. Gelmesi için zaman da yok.
Yarın hanım gittiğinde son anda bir sürpriz çıkacak vize alamayacağım diye endişeleniyorum. Türkiye de evliyiz ama Rus makamlarına onaylatmadık henüz. O yüzden eş ziyareti için vize verecekleri zannetmiyorum.
Bir de kaç gün sürer bu vize muamelesi?
Oğuzhan

Çevrimdışı Çevrimdışı

Arbeit Macht Frei

« Yanıtla #85 : Mayıs 27, 2010, 20:34:35 »

vize almak çok kolay
sadece 3 gün sürüyor
120 tl,2 fotoğraf,pasaport
acenta bul bir tane halletsin onlar

"Alçaklık da bir seviyedir ama sen çukursun"
TuVNeRa

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #86 : Mayıs 27, 2010, 22:24:19 »

Acenta ile 3 günde ben de biliyorum vize almasını. Ben 30TL den bizzat başvuru yapıp vize almak istiyorum 7 günde.
MFSX

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #87 : Mayıs 28, 2010, 07:03:43 »

Hem "gidis-donus biletimi bile aldim" , hem de "son anda bir surpriz cikacak vize alamayacagim diye endiseleniyorum" demissiniz.Bir de ustune herhangi bir acentadan yardim almadan vize almak icin israrla soruyorsunuz. Kim verebilir ki size bunun garantisini acentalardan baska? Ayrica 15 gunluk turistik vize harc bedelinin 30 TL olduguna eminmisiniz ? ben 40 Usd diye biliyorum..Voucher da ayri bir dert.Hadi vize alirken dert olmadi diyelim,gumrukte sormayacaklari ne malum ? iste sirf o voucher yuzunden acentalara komisyondan sonra biraz yuksek para odeniyor.

!!     Only God will Judge Me        !!
!! меня только Бог будет судить  !!
Oğuzhan

Çevrimdışı Çevrimdışı

Arbeit Macht Frei

« Yanıtla #88 : Mayıs 28, 2010, 15:39:32 »

Biliyorsan sorma o zaman,elçiliktemi çalışıyoruzda cevap istiyorsun
seni ciddiye aldık cevap verdik,ukalalık yapma

"Alçaklık da bir seviyedir ama sen çukursun"
TuVNeRa

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #89 : Mayıs 28, 2010, 16:24:09 »

Hangi acenta 15 günlük için 40 dolar alıyor İstanbul' da?
Yarcımcı olursanız sevinirim.
temruka

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #90 : Mayıs 28, 2010, 17:44:57 »

RUSYA VİZESİ ALACAK ARKADAŞLARIN DİKKATİNE!!!ben 2 gündür rusya vizesi almaya çalışıyorum ama maalesef rus konsolosluğu bilgisayar programıdaki problem yüzüden alamadım.ben bir cahillik yaptım vizeden önce bileti aldım.çarşamba gününe kadar alamzsam yandı gülüm keten helva.vize alacak arkadaşlar lütfen bunu diikate alsınlar.ayrıca yeni imzalanan anlaşmalara göre vize işlemlerinde birçok değişiklik olduğunu söylediler.mesela 15 günlük turist vizesi kaldırılmış.biz yeni anlaşmayla vizesiz gideriz diye sevinirken yeni imzalanan anlaşmalarla gereksiz prosedürlerin getirldiğini ve vize almanın eskiye nazaran daha zor olduğunu söylediler.
TuVNeRa

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #91 : Mayıs 28, 2010, 20:10:19 »

Ben demin pasaportu ve 125TL yi turizm firmasına verdim. 1 hafta mühlet verdim. Alsınlar artık şu turistik vizeyi.
TuVNeRa

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #92 : Mayıs 31, 2010, 20:34:47 »

.mesela 15 günlük turist vizesi kaldırılmış.biz yeni anlaşmayla vizesiz gideriz diye sevinirken yeni imzalanan anlaşmalarla gereksiz prosedürlerin getirldiğini ve vize almanın eskiye nazaran daha zor olduğunu söylediler.
Bugün tur firması aradı. 15 günlük vizenin kalktığını 1 aylık almak zorunda olduğumu ve 20 dolar daha ödemem gerektiğini söyledi. Ben de kabul ettim. 125TL veren 30TL' denmi sakınır...
mc2

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #93 : Mayıs 31, 2010, 22:26:18 »

Vize problemlerinden bahsetmişken başıma bu yıl gelenleri anlatayım.2 girişli Chastnaya ile pasaportumu acentaya götürdüm üstüne 80 dolar para verdim.2 gün sonra gelin alın dediler.İki gün sonra gittim acenta çalışanı elinde pasaportum bana gösteriyor,bakın iki girişli derken bir de baktı ki vize tek girişli.Hemen telefona sarıldı,birilerini aradı,sordu soruşturdu.Bana içiniz rahat olsun cuma gününe ben bunu düzelttireceğim ne de olsa konsolosluk hatası dedi.Haydi bakalım dedik,cuma günü gittiğimde eski vizenin üstüne kaşe benzeri pogasheno yazan bir mühür basmışlar,arka sayfaya yeni bir vize basmışlar çift girişli. Bakalım girerken problem çıkacak mı çok merak ediyorum :)
sensei

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #94 : Temmuz 27, 2010, 23:43:16 »

No: 167, 27 Temmuz 2010, Rusya ile Vize Muafiyeti Hk. 

Ankara’da 12 Mayıs 2010 tarihinde imzalanan “Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Rusya Federasyonu Hükümeti Arasında Türkiye Cumhuriyeti ile Rusya Federasyonu Vatandaşlarının Karşılıklı Seyahatlerine ilişkin Usullere Dair Anlaşma” Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan Bakanlar Kurulu’nun 21 Haziran 2010 tarih ve 2010/610 sayılı Kararı ile onaylanmıştır.

Basında sözkonusu anlaşmanın Bakanlar Kurulu Kararıyla onaylanması üzerine yürürlüğe girdiği yönünde haberlere yer verildiği görülmüştür.

Anılan Anlaşmanın, onay işlemlerinin Rusya Federasyonu’nda da tamamlanmasını müteakip ve Rusya Federasyonu ile imzalanması öngörülen Geri Kabul Anlaşmasının her iki ülkede onay işlemlerinin tamamlanmasının ardından yürürlüğe girmesi öngörülmektedir.

Anlaşmanın yürürlüğe giriş tarihi hakkında kamuoyuna ayrıca bilgi sunulacaktır.

http://www.mfa.gov.tr/no_-167_-27-temmuz-2010_-rusya-ile-vize-muafiyeti-hk_.tr.mfa
Bulent

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #95 : Ağustos 18, 2010, 15:23:24 »

şu vize derinden kurtulsak çok güzel olacak..

Hiçe Açılan Kapılar Önündesin, Çaresiz, Mutsuz YAPAYALNIZ!
Sayfa: 1 ... 3 4 [5]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!