Forumrus.com
Eylül 07, 2010, 16:33:55 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 ... 5 6 [7]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Askerlik  (Okunma Sayısı 6152 defa)
Burak1982

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #120 : Şubat 01, 2010, 23:54:01 »

Tamam olur tabi. Insallah en kisa zamanda rvp'den olumlu sonuc alirsin kardesim.
kemalsimsek

Çevrimdışı Çevrimdışı

rusya sibir bolgesi

« Yanıtla #121 : Şubat 02, 2010, 18:52:42 »

arkadaslar rusyada askerlik isleriyle ilgili doldurulmasi gereken belgeleri tarafiniza maille iletebilrim!bana mail atin sizlere askerlikle ilgili gerekli evraklari ve hangi formlar gerekiyorsa onlari gonderip bilgilendireyim! elimden bundan fazlasi gelmiyor! ama kesinlikle askerlik islerinizi kulaktan dolma sozlerle sekillendirmeyin ve umutlanmayin! en guzel cevabi konsolosluk size verecektir! biz surekli konsolonslukla irtibatta oldugumuz icin yeni evraklarda tarafimiza iletilliyor! memnuniyetle isteyenlere gonderebilrim! karolproductions@mail.ru

karol productions
morkeste morke

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #122 : Şubat 04, 2010, 21:37:06 »

Tamam olur tabi. Insallah en kisa zamanda rvp'den olumlu sonuc alirsin kardesim.

eywallah Burak. tşk.

чем быстрее тем лучше...
morkeste morke

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #123 : Şubat 07, 2010, 14:53:00 »

arkadaslar rusyada askerlik isleriyle ilgili doldurulmasi gereken belgeleri tarafiniza maille iletebilrim!bana mail atin sizlere askerlikle ilgili gerekli evraklari ve hangi formlar gerekiyorsa onlari gonderip bilgilendireyim! elimden bundan fazlasi gelmiyor! ama kesinlikle askerlik islerinizi kulaktan dolma sozlerle sekillendirmeyin ve umutlanmayin! en guzel cevabi konsolosluk size verecektir! biz surekli konsolonslukla irtibatta oldugumuz icin yeni evraklarda tarafimiza iletilliyor! memnuniyetle isteyenlere gonderebilrim! karolproductions@mail.ru

Size mail attım Sn kemalsimsek.

чем быстрее тем лучше...
Sayfa: 1 ... 5 6 [7]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!